Каса Checkbox для кафе та ресторанів

Використання ПРРО для кафе та ресторанів заощаджує гроші і час підприємця, що допомагає приділяти більше уваги розвитку бізнесу.

Спробувати безкоштовно

Залишилися питання?

Звертайтеся в службу технічної підтримки Checkbox у чат підтримки
або за номером телефону

0 800 330 676

Більше про checkbox

Checkbox – інноваційне програмне рішення для закладів громадського харчування, яке значно спрощує фіскалізацію чеків, ведення касової звітності та контроль за розрахунками. Використання ПРРО для кафе та ресторанів заощаджує гроші і час підприємця, що допомагає приділяти більше уваги розвитку бізнесу. Checkbox перетворює в повноцінну касу будь-який цифровий пристрій. При цьому користуватись ним значно простіше і вигідніше, ніж класичним РРО. 

Переваги використання ПРРО для кафе та ресторанів

Checkbox підходить для закладів будь-якого типу, форми організації і масштабу. Використовуючи програмну касу для піцерії, ресторану, кафе, бару, кав`ярні, кондитерської чи пекарні, бізнес неодмінно отримує переваги. 

Економія місця

Для стаціонарного обладнання треба виділяти окреме місце. ПРРО Checkbox – це програма. Її можна встановити на смартфон, планшет чи інший гаджет, який можна просто покласти на барну стійку або носити з собою в кишені. 

Мінімальні витрати

Придбання стаціонарного РРО разом з налаштуванням обходиться більш ніж в 10 000 грн. Програмна каса Checkbox не потребує придбання коштовного обладнання. За її використання заклади громадського харчування лише сплачують абонентську плату. 

Зручна видача чеків

Якщо звичайна каса друкує їх тільки в паперовому вигляді, то функціонал ПРРО Checkbox дозволяє видавати клієнтам чеки як на папері, так і в електронному вигляді – повідомлення на e-mail, в Viber, SMS або QR-код. 

Автоматична звітність

Відкриття зміни, формування Z-звіту, внесення і видача готівки, реєстрація чеків відбуваються синхронно з передачею даних на сервери ДПС. Автоматизація фіскальних и службових операцій звільняє від необхідності робити це вручну. 

Автономна робота

ПРРО Checkbox дозволяє приймати від клієнтів оплату навіть в тих випадках, коли немає доступу до інтернету чи відключили електроенергію. В автономному режимі можна провести до 2000 фіскальних операцій з видачею чеків. 

Особливості ПРРО від Checkbox

Використання ПРРО для ресторану чи іншого закладу громадського харчування не тільки заощаджує кошти на купівлі стаціонарного обладнання, але і дає інші переваги. Каса Checkbox дуже проста та зручна в роботі, має широкий функціонал, вигідна в обслуговуванні. 

Оптимальний тариф 

Підключення та перші 30 днів користування безкоштовні. Подальші витрати на ПРРО – лише щомісячна абонентська плата в розмірі 178,8 грн. (з ПДВ). 

Повна інтеграція з системами автоматизації

Checkbox працює разом з різними CRM-системами, платіжними модулями і системами автоматизації. Підключити їх можна в два кліки. 

Віддалений доступ

Особистий кабінет, доступ до якого можливий з будь-якого пристрою, дозволяє отримувати інформацію про роботу закладу по багатьом параметрам, контролювати та аналізувати касові операції з будь-якої точки світу. 

Два формати роботи 

В звичайних умовах Checkbox працює в кафе як онлайн каса. В надзвичайній ситуації програма може повноцінно функціонувати і в офлайн режимі. 

Підходить для всіх пристроїв

Зайти до веб-кабінету можна з будь-якого цифрового пристрою. ПРРО адаптований для встановлення і роботи на ОС Android, IOS, Windows та Linux. 

Швидке та зручне підключення ПРРО Checkbox

Почати користуватись програмною касою можна всього за 1 день. Для цього лише треба встановити ПРРО на вибраний пристрій та провести деякі налаштування. 

  • Пройдіть реєстрацію 

Щоб стати користувачем сервісу, достатньо додати ключ ЕЦП. Всі необхідні дані з державних реєстрів система завантажить автоматично. В тестовому режимі користуватись касою можна без реєстрації. 

  • Додайте свій заклад

Для створення онлайн каси для ресторану чи кафе введіть дані свого закладу. Далі зареєструйте касира, використовуючи файл ключа ЕЦП або хмарний ключ DepositSign. 

  • Налаштуйте касу 

Додайте у відповідний розділ свої товари або послуги, вкажіть їх залишки та виберіть податкові ставки (ПДВ, акциз). Все. Можна приймати перший платіж готівкою чи карткою! 

Завантажуйте ПРРО Checkbox і підвищуйте ефективність свого бізнесу. Наш команда допоможе за налаштуванням і забезпечить якісною технічною підтримкою.

Розгорнути